Búcsú

Mi hai portato su quella Fiat500 ovunque avessi bisogno di andare. Mi hai fatto assaggiare il vino e fumare la prima sigaretta. Mi hai portato la focaccia e il prosciutto BBBUONO e fino all’ultimo secondo ti sei vantato di essere “il nonno del cantante”. Mi hai fatto ridere, tanto, ma oggi mi fai anche un pó piangere. Grazie di tutto. Per sempre, Gingi piccolo.

A Fiat500-assal vittél oda, ahová mennem kellett. Megkóstoltattad velem a bort és rágyújtottam az első cigarettámra. Focaccia-t és A LEGJOBB sonkát hoztad nekem, és az utolsó pillanatig azzal dicsekedtél, hogy te vagy “az énekes nagyapja”. Megnevettettél, nagyon is, de ma meg is ríkattál. Köszönök mindent. Örökké, a kis Gingi.

Kései rajongásom tárgya búcsúzott így a nagypapájától, aki a napokban halt meg. Az Instagramon olvastam, ahol az énekes “ykaaar”-nak, Ikarosznak hívja a személyes oldalát. Miket meg nem tud az ember lánya az internetről. Az alkalmasint női ruhában vonagló, tetovált, néha brahiból a színpadon melegcsókokat váltó gyerek… aki szerette a nagypapáját, és amikor hazamegy, játszik a fehér cicájával, akit Ziggynek hívnak. Damiano David. ❤

Hozzászólás